Afspraak

Maken

1 probleem = 1 afspraak.
Indien u meerdere problemen heeft of met meerdere wilt komen, moet u dit steeds melden aan het secretariaat zodat zij dit op de juiste plaats kunnen inzetten.

Over ons secretariaat

Ons secretariaat kan je met het volgende verder helpen:

  • Maken van afspraken
  • Voorschriften en documenten ophalen
  • Wij zijn de tussenpersoon bij vragen

Wij zijn bereikbaar:

Elke werkdag van 08u00 – 12u00 & 13u00 – 18u00

Opgelet!

Gelieve tijdens uw consultatie voldoende voorschriften van uw chronische medicatie aan te vragen. Op die manier proberen we het aantal telefonisch contacten wat in te perken om de wachttijden in te korten.

We proberen als arts uw resultaten zo goed mogelijk op te volgen maar u bent als patiënt(e) zelf ook verantwoordelijk naar het informeren van resultaten (labo, beeldvorming, uitstrijkjes, …).
Gebruik hiervoor ons belmoment.

Patiëntenstop

Wij hebben momenteel een patiëntenstop en kunnen geen nieuwe patiënten meer aannemen. Dit om de zorg te kunnen garanderen voor onze huidige patiënten.

ONZE MEDEWERKERS

BEATE

Wat is het belmoment?

Elke arts last enkele belmomenten in ter bespreking van labo’s, beeldvorming, specialistische verslagen…


We willen zo het aantal telefonische contacten tijdens de raadpleging beperken tot enkel de hoogst dringende, zodat we ons volledig kunnen concentreren op onze raadpleging.

Inspreken op voicemail

Omwille van GDPR privacy wetgeving wordt er gevraagd uw voicemail correct in te spreken. De dokters kunnen enkel dan iets inspreken. Anders mogen/kunnen zij niets mededelen via voicemail.

Dit houdt in : Naam en voornaam vermelden

Wanneer?

Dr. Manteleers Doenka
Donderdag: 13.00 – 14.00

Dr. Palmers Koen
Maandag en woensdag: 16.00 – 17.00

Dr. Andreas Van Vlaenderen (HAIO)
Hij zal u melden wanneer hij u terugbelt voor de onderzoeken te bespreken. Voor radiologische onderzoeken mag u bellen. Het secretariaat noteert dit en geeft het door aan de dokter.


Dr. Claes Georges-Philippe
Hij zal u melden wanneer hij u terugbelt voor de onderzoeken te bespreken. Voor radiologische onderzoeken mag u bellen. Het secretariaat noteert dit en geeft het door aan de dokter.

Maak vandaag nog uw afspraak